Tamara Simeonovic Blog

Dobrodošlica

Dobar dan, dobro veče i dobro jutro, dobrodošli na moj blog. Mesto na kome ćemo se prvenstveno dobro družiti i razmenjivati ideje i zamisli, na kome ću vam ja tu i tamo ispričati svoju avanturu ili blam, jer osoba iza ekrana je smotana i često padne. Najčešće zato što ne gleda gde ide, hoda, jede i priča u isto vreme.

 

A bogami, pričam za sve pare.

 

U selu odakle su mi baka i deka postoji običaj da se dete stavi iznad vodeničkog točka, kako bi mlelo kao vodenica, iliti bilo komunikativno. Mene nana stavljala dvaputa, prvi put mislila nije dobro, i sad im đavo kriv.

Ali, mislim da nije poenta da silimo stvar samo da bi reči osvanule na stranicima.

Ovo neće biti jedan od onih blogova koji obradjuju teme savršeno nanetog alajnera, ishrane, fitnesa ili večitog pitanja kako zaraditi milion sedeći u fotelji.

Obradjivaćemo teme književnosti, kulture i života kroz oči mene, dvadesetpetogodišnje sanjalice. Zajedno ćemo se boriti sa vetrenjačama u Srbiji u kojoj vlada kič i šund, i čitaćemo.

 

Mrtve pisce, žive pisce, obimne i manje obimne knjige. Gledaćemo Igru prestola i pojesti tonu kokica, sve upravo ovde na ovom blogu.

Jer, mašta može svašta.

A vi zamislite, da je ovo najsajniji blog ikada napisan i duboko udahnite, jer smo tek počeli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.