Kako da obradujete jedno dete, a da pritom ostane radosti i za vas?

Kako se bliži nova godina i sumiranje utisaka iz prethodne počne, mene uhvate praznične bubice, pa se potpuno prepustim prazničnoj čaroliji. Prošle godine sam otišla toliko daleko da su svi ukrasi bili ručno pravljeni. Prosto, volim Novu godinu. Kada odbrojavanje krene, uvek imam osećaj da ono 10, 9, 8, 7 spere grehe predhodne.

 

Moja 2017. počela je skoro pa kao i svaka druga, tu i tamo sam piskarala, malo izlazila, slavila. Ono što je ostatak doneo jesu najvažnije promene u mom životu. U julu ove godine izašao je moj prvi roman Metak, putovala sam po Srbiji, družila se sa svima vama. Imala sam priliku da sedim i pričam o onome što najviše volim, i da mi oči sijaju.

 

Trenutno spremamo i vredno radimo na sledećoj knjizi, koja već ima svoj naslov „Profesor“. Porodica i kumovi i prijatelji, živi su i zdravi. I onda šta ja više da poželim? 

 

Ono što konstatno osećam u svojoj sreći, jeste da zanemarujem da se sreća deli. Moj novogodišnji paketić, i u dvadeset i petoj redovno dobijem od deke, ali šta je sa decom na čije krovove Deda Mraz zaboravi? 

 

Dobro sam sela i razmislila, šta možemo da uradimo za njih. Setila sam se svih poruka ljubavi i podrške koju ste mi dali, i koju svakodnevno dobijam, i onda sam shvatila.

 

Mi smo armija, mi ćemo obradovati dečicu zajedno.

 

Ja nemam ništa drugo osim svojih knjiga da dam, i upravo zato se u decembru mesecu odričem celokupne zarade prodaju romana, te sav novac odlazi na dečije paketiće.

 

Dakle, JEDNA KNJIGA = JEDAN DEČIJI PAKETIĆ.

 

Zajedno možemo obradovati i učiniti praznike lepšim. Obradujte decu paketićem, a sebe odličnom knjigom.

 

Jer, deca su ukras sveta, i naše malo njima znači mnogo. Iako je ovo možda izlizana fora, zaista je tako.

 

A sada, samo zamislite dete koje praznike provodi u bolnici ili dete u domu bez roditeljskog staranja, među sivim zidovima … Tužno, zar ne ?

 

Možemo zajedno na to da utičemo.

 

Dakle, šta čekate, kliknite ovde i obradujte jedno dete novogodišnjim paketićem.

 

Hvala Vam na pomoći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.